Sähkötyöt

Sähkötyöt

Pienet sähkötyöt toteutamme tuntityönä, olemme luotettava kumppani sähkötöiden toteuttajana. Oli ongelma pieni tai suuri, kerromme ja opastamme mielellämme olemassa olevia ja uusia asiakkaita sähkötöiden järkevästä ja tarkoituksenmukaisesta toteuttamisesta.

Isommissa hankkeissa annamme asiakkaan niin halutessa urakkatarjouksen. Pääsääntöisesti urakan hinta muodostuu materiaalikulusta ja työstä sekä mahdollisista suunnittelukuluista.

Sähkösuunnittelu

Teemme yhteistyötä Sähkösuunnittelu Veli-Pekka Piispasen kanssa, joka yhteistyökumppanina toteuttaa alihankintana hankkeisiin liittyvät sähkösuunnitelmat.

Valaistusjärjestelmät

Panostamme erityisesti korkeatasoisten LED -valaistusjärjestelmien toimittamiseen. Edustamme Keski-Suomalaista Powecolight LED-valojen kehittäjää ja toimittajaa. Tikkakoskella sijaitseva insinööritoimisto Powecon on kehittänyt erityisesti omakotitaloon sopivan keskitetyn LED -valaistusjärjestelmän. Keskuksen sielu ja äly piilee keskitetyssä LED valojen ohjauskeskuksessa, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet toteuttaa säädettävä LED valaistusjärjestelmä koko kiinteistöön.