Jat Sähkö Oy

Sähkötyöt

Sähkötyöt

Pienet sähkötyöt toteutamme tuntityönä, olemme luotettava kumppani sähkötöiden toteuttajana. Oli ongelma pieni tai suuri, kerromme ja opastamme mielellämme olemassa olevia ja uusia asiakkaita sähkötöiden järkevästä ja tarkoituksenmukaisesta toteuttamisesta.

Isommissa hankkeissa annamme asiakkaan niin halutessa urakkatarjouksen. Pääsääntöisesti urakan hinta muodostuu materiaalikulusta ja työstä sekä mahdollisista suunnittelukuluista.

Sähkösuunnittelu

Teemme sähkösuunnitelmia kaikkiin kohteisiin, mutta erityisesti kohteisiin jotka itse toteutamme.

Verkostoituminen on nykypäivää, mielellämme olemme mukana hankkeissa, jossa voimme olla mukana toteuttamassa kohteen sähkösuunnittelun.

Valaistusjärjestelmät

Panostamme korkeatasoisten kotimaassa valmistettujen LED -valaistusjärjestelmien toimittamiseen. Edustamme Ledistys Oy:tä.

Ledistys Oy on kotimainen LED-valaisinten suunnitteluun, valmistukseen ja myyntiin erikoistunut yhtiö. Tuotteemme valaisevat teollisuuden, maatalouden, kaupan kohteita sekä monia varastoja ja vapaa-ajanrakennuksia.

Ledistyksen kustannustehokkaat ja modulaariset LED-valaisimet valmistetaan Kempeleessä ja niillä on oikeus käyttää avainlipputunnusta.